Η Εταιρία

This image for Image Layouts addon
Η ΒΙΟΜΕΚ ΑΒΕΕ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρία που συστάθηκε το 1996 και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική Αγορά στον τομέα εξωτερικού φωτισμού, πυλώνων μεταφοράς και διαμονής ηλεκτρικής ενέργειας, ιστών πυλώνων ειδικών εφαρμογών και τέλος ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Η ΒΙΟΜΕΚ ΑΒΕΕ προσφέρει στην αγορά ολοκληρωμένες λύσεις (με το κλειδί στο χέρι), ξεκινώντας από μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή, εν’ θερμώ γαλβάνισμα και ανέγερση. Αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση σε θέματα ποιότητας προϊόντος, λειτουργικότητας της εγκατάστασης και εξυπηρέτησης πελατών σε μακροπρόθεσμη βάση.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και η σχέση ποιότητας προς τιμή απόκτησης είναι στα πιο υψηλά επίπεδα.

Εκτός από τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού της η ΒΙΟΜΕΚ ΑΒΕΕ έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική συνεργασία της ιταλικής εταιρίας TECNOPALI Srl που κατέχει ηγετική θέση στον κόσμο, στην μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή πυλώνων ειδικών εφαρμογών.

Πιστοποιητικά

Image
Image
Image
Image